Vrijwilligers

Op dit moment bestaat het team vrijwilligers uit:

Annemarie (algemeen), Hans (penningmeester), Jacobien en Barbara (programmering), Ans (website en PR), Bert (sponsorwerving), Eric (logistiek, PR en beheer kantine (De Blokhut)), Juliette (algemeen), Nico (vergunningen).

Dit team is van september tot maart bezig met het voorbereiden en programmeren van een nieuw zomerseizoen. Tussen mei en oktober ligt de nadruk op het realiseren van de voorstellingen.

Op en rond de dagen van voorstellingen wordt dit team uitgebreid met vrijwilligers voor de kassa, kantine, stoeltjes, aankleding etc.

 

Wij zijn als vrijwilligers van team Openluchttheater Elsrijk altijd op zoek naar enthousiaste mensen! We kunnen altijd hulp gebruiken. 

 

Voor het team zoeken wij versterking bij de programmering.

Voor de voorstellingen zijn wij op zoek naar: ondersteuning bij alle werkzaamheden zoals ontvangst, horeca, logistiek. Met name sterke mannen en vrouwen die kunnen sjouwen hebben we nodig.  Ook is er dringende behoefte aan een fotograaf/filmer.

 

Als het je leuk lijkt je aan te sluiten het team, of je wilt aanmelden voor het helpen bij de voorstellingen, laat het ons dan weten, via info@openluchttheaterelsrijk.nl of bel met Annemarie: 0651510783 of Eric: 0653785174