top of page

ZONDAG 2 JUNI

Deze show van Onna is ter gelegenheid van het uitbrengen van haar CD getiteld ‘Barefoot’.
Celia is 24 jaar en studeert Conservatorium in Utrecht (HKU).
Haar muziek is te omschrijven als sprookjesachtig, dromerig, met invloeden van Keltische muziek en verschillende soorten filmmuziek. De instrumentatie bestaat uit piano, backing vocals, drums, percussie, strijkers, harp, fluit, en eventueel nog een aantal andere instrumenten.

Aanvang 15:00 uur

Zaal open 14:30 uur

Onna

MUZIEK

€ 7,50 pp

ZONDAG 9 JUNI

De meisjes van de radio

CABARET

Nu horen we u denken: deze meisjes zijn geen meisjes meer. Dat klopt, net als de oude radio kraken de scharnieren soms een beetje en loopt de boel net wat minder soepel. Maar we draaien de knoppen gewoon terug naar de muziek waar we vroeger naar luisterden en dan voelen we ons weer piepjong!

Jasmijn en Aleid brengen interactieve voorstellingen en optredens vol vrolijkheid en energie, rondom de grote ster van de show: de Radio! Een feest der herkenning met liedjes en radiogeluiden van wat langer geleden maar herkenbaar voor iedereen. Geniet van swingend repertoire, luisterliedjes, meezingers en bekende radiospelletjes van toen. Dan zijn we allemaal weer even meisjes en jongens van de radio…

Aanvang 15:00 uur

Zaal open 14:30 uur

€ 7,50 pp

ZONDAG 16 JUNI

De magische kast

Een familievoorstelling vol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten. Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal ! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn?

 

Huub Cooijmans’ stijl valt te omschrijven als: vrolijk, grappig, spectaculair, interactief en spontaan. Hij is één van de weinigen die de kunst verstaat om op hoog niveau jongleren en magie tot één geheel te verweven. Huub is voormalig Nederlands kampioen jongleren en mag ook de titel beste kindergoochelaar van Nederland dragen. Beide disciplines smelten samen in zijn shows, die altijd voorzien zijn van de nodige relativerende humor.

Aanvang 15:00 uur

Zaal open 14:30 uur

KINDERVOORSTELLING 4 t/m 12 (50 minuten)

€ 5,00 pp

korenmiddag

MUZIEK & ZANG

Het Japans koor Nichiran Net Chorus Sora bestaat dit jaar 14 jaar. Onder de muzikale leiding van dirigent Yukari Nanami en pianist/componist Tamako Suzuki, treed Chorus Sora (Sora=blau lucht, hemel) voornamelijk op in Amstelveen. Ons specialiteit is Japans traditionele en moderne muziek maar ook het internationale klassiek en volksmuziek in gevarieerde uitvoeringen, bewerkt en getoonzet door bekende en onbekende componisten, in het Japans en andere talen. Het concert in Openluchttheater Elsrijk is een afwisseling van klassieke werken en volksmuziek uit verschillend landen, zoals Nihon no Shiki no Uta (Japans Vier Seizoenen Liederen -van Lente tot Zomer), Pachelbel's  Canon en Tulpen uit Amsterdam (Sora's originele versie). Het koor is onderdeel van Stichting Nichiran

Aanvang 15:00 uur

Zaal open 14:30 uur

€ 5,00 pp

ZONDAG 23 JUNI

Koor Bl3nd3d is een gemengd koor. Er worden gevarieerde en meerstemmige arrangementen gezongen waarbij verschillende stijlen de revue passeren ! Genieten van het zingen staat centraal.

Vriendenkoor Uithoorn is precies wat de naam suggereert; een koor bestaande uit vrienden die met hart en ziel en uit volle borst hun repertoire zingen.

ZONDAG 30 JUNI

de kus

theatergroep Toetssteen speelt

SCRIPT Erris van Ginkel, Roos Schlikker, REGIE Erris van Ginkel

SPEL Linda Tordoir, Harm Witteveen, Carlo van Munster, Carlijn Droppert, Jelle Ozinga, Marieke Fransen

“Ik doe toch niks? Ik leg mijn hand nergens. Het is een blijk van vreugde.” Leopold Steels begrijpt er niks van. Ja, hij heeft als voorzitter van zijn voetbalclub de aanvoerder op de mond gekust na het behalen van het landskampioenschap bij de dames, maar wat is daar nou erg aan? Zijn vrouw Fleur staat vierkant achter hem. “Waar hebben we t over? Ik bedoel, toen wij vroeger bij het dorpskoor zongen zijn we toch overal betast?”

De broer van Leopold, Lammert denkt daar heel anders over. Hij vreest dat dit gaat uitlopen op een ramp.
Zodra hij ziet dat een filmpje met de kus viral gaat trommelt hij zijn vrouw Bea op en rijdt naar het huis van zijn broer. “Damagecontrol!”
Toevallig zijn net die avond zoon HJ en zijn nieuwe vriendin Jeltje op bezoek bij Leopold en Fleur HJ heeft namelijk iets heel belangrijks met zijn vader te bespreken.
Dit heeft alles te maken met het werk van Leopold, die directielid is van STEEL (de hoofdsponsor van de voetbalclub). De laatste tijd zijn er wat rapporten boven tafel gekomen over hoe het bedrijf met milieuvoorschriften omgaat die op zijn zachtst gezegd niet erg fris zijn.
Al deze ingrediënten garanderen een explosieve avond.
Relaties worden op scherp gezet, oud zeer komt naar boven, generaties botsen en Leopold dreigt alles te verliezen wat hij heeft opgebouwd.

En dat allemaal door één onschuldige kus…

Of is het allemaal niet zo onschuldig?

Aanvang 15:00 uur

Zaal open 14:30 uur

€ 7,50 pp

TONEEL

Al weer voor de zesde keer laten de kids van Circusschool Pretpiste in een wervelende show hun kunsten zien. Hun traditionele optreden in ons theater staat altijd garant voor een leuke middag vol acrobatische kunsten.

Wist je dat de circusschool onderdeel uitmaakt van Stadsdorp Elsrijk, net als dit theater overigens !

ZONDAG 7 JUli

TOEGANG GRATIS

een vrijwillige bijdrage mag

ZONDAG 14 JUli

Aanvang 15:00 uur

Zaal open 14:30 uur

€ 7,50 pp

Na eerdere succesvolle optredens in 2019 en 2022 keert de West End Big Band terug in ons openluchttheater.
De negentienkoppige band zal, onder leiding van Gerard Kleijn en met zangeres Dieke van Hoften ook nu weer een spetterend optreden verzorgen.

ZONDAG 1 SEPTEMBER

KINDERVOORSTELLING 2+ (50 minuten)

De twee leukste, onafscheidelijke kattenvriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal en vooral feestelijk avontuur. En het leuke is: jij bent uitgenodigd! Maar wat hebben Pim & Pom te vieren? Is vogeltje ook uitgenodigd? En wat heb je nodig voor een groot feest? Zal alles wel goed gaan? Je begrijpt het al: ze kunnen jullie hulp goed gebruiken !
We kennen Pim de ondeugende, en Pom de wijze kat van hun grote avonturen. Maar is Pom echt de wijze van de twee? En heeft Pim weer teveel praatjes? Duik in de wereld van Fiep Westendorps duo en vier met de hele familie een Pim en Pom-tastisch feest !

LET OP ! Aanvang 16:00 uur

Zaal open 15:30 uur

€ 5,00 pp

ZONDAG 8 SEPTEMBER

Na een eerder prachtig optreden in ons theater in 2022 hadden wij Katell al graag vorig seizoen terug gezien. Helaas kon dat optreden door een geel weeralarm niet doorgaan.
Daarom staat Katell dit seizoen wederom op het programma.
In haar muziekprogramma Retour Amsterdam-Paris laat Katell de toeschouwer genieten van het mooiste wat Frankrijk en Nederland te bieden hebben.

Aanvang 15:00 uur

Zaal open 14:30 uur

€ 7,50 pp

bottom of page