Programma

Het Openluchttheater stelt uit, niet af!

Beste OLTE fans,

De regering heeft ons opgelegd om in ieder geval tot 1 juni, geen samenkomsten te organiseren. Helaas kan het theater dus niet starten met het mooie en gevarieerde programma, dat wij voor jullie in petto hadden.
Wij streven er naar om de hele programmering tot aan de zomervakantie, over te hevelen naar 2021.
De beslissing over het tweede gedeelte, na de zomervakantie, nemen wij rond 1 juni wanneer er meer zicht is op de toekomst.
We houden jullie op de hoogte en hopen dat we elkaar in de tweede helft van het seizoen weer gezond en wel mogen terugzien!

Veel sterkte voor jullie allen in deze onrustige en onzekere tijd,

Team OLTE

mei
10
zo
Vijfenzeventig jaar Vrijheid
mei 10 @ 15:00

Viering van de bevrijding met een muzikale omlijsting van bekende songs van o.a. Vera Lynn, Doris Day en the Andrew Sisters met o.a. The Forces Sweethaerts, Marie Louise Nelemans en Ed Boekee (piano).

jul
5
zo
Fiesta Flamenco
jul 5 @ 15:00

Een middag vol passie waarbij authentieke Spaanse Flamenco muzikanten en danseres Gabriella Házi, in vol ornaat, van het podium afspatten. In de pauze tapa’s en vino. In samenwerking met stichting Terremoto (Dutch Flamenco Foundation).

aug
23
zo
Indian Summer
aug 23 @ 15:00

Een volle middag met cricketdemonstraties, kraampjes, workshops, muziek en dans (Bollywood), modeshow en Indiase specialiteiten. In samenwerking met the Indian Kitchen, Amstelveen

sep
27
zo
Senioren Songfestival
sep 27 @ 15:00

Jaarlijkse muzikale talentenjacht voor iedereen boven de 60 jaar! De hoofdprijs is een gastoptreden tijdens het Elsrijk Kerstconcert op 13 december 2020.

okt
11
zo
Puccini Masterclass
okt 11 @ 15:00

De bekende “Dolle Diva” Frances van Broekhuizen voelt jonge zangers aan de tand. Wat zing ik, hoe is mijn inleving en hoe adem ik tijdens het zingen ? Dat alles en meer komt aan bod.

nov
15
zo
Beleef Beethoven
nov 15 @ 15:00

Een muzikale reis door het leven van deze wereldberoemde componist ter ere van zijn 250ste geboortejaar. Met o.a. David Herman (piano) en Ronald Willemsen (bas).

dec
13
zo
Kerstconcert
dec 13 @ 15:00

Jaarlijks concert en samenzang , georganiseerd door het Openluchttheater, Stadsdorp Elsrijk en het Apostolisch Genootschap.