Programma

Het Openluchttheater stelt uit, niet af!

Beste OLTE fans,

De regering heeft ons opgelegd om in ieder geval tot 1 juni, geen samenkomsten te organiseren. Helaas kan het theater dus niet starten met het mooie en gevarieerde programma, dat wij voor jullie in petto hadden.
Wij streven er naar om de hele programmering tot aan de zomervakantie, over te hevelen naar 2021.
De beslissing over het tweede gedeelte, na de zomervakantie, nemen wij rond 1 juni wanneer er meer zicht is op de toekomst.
We houden jullie op de hoogte en hopen dat we elkaar in de tweede helft van het seizoen weer gezond en wel mogen terugzien!

Veel sterkte voor jullie allen in deze onrustige en onzekere tijd,

Team OLTE

jun
20
za
Pretpiste
jun 20 @ 15:00

Voorstelling door Circusschool Pretpiste

jun
28
zo
Circus Etoile
jun 28 @ 15:00

Dit traditionele circus brengt al voor de derde keer in het Openluchttheater, een gezellige familieshow met hondjes, muzikale clowns en jongleren.Speciale gast Alfredo Lorenzo, illusionist en Nederlands Jeugdkampioen.

aug
16
zo
Jan Klaasen en Katrijn
aug 16 @ 15:00

Een van de beroemde poppenspelers van de Dam, Frouke van Zomeren van poppentheater De Kleine Zon, brengt vanuit de vertrouwde poppenkast-kar maar liefst twee spannende verhalen met deze helden.

sep
6
zo
Poppen in het Park
sep 6 @ 13:00 – 16:00

Feestelijk programma i.s.m. Het Amstelveens Poppentheater. De voorstelling begint in het Broersepark, waarna met een verbindende optocht het tweede optreden in het Openluchttheater volgt.