Programma

Het Openluchttheater stelt uit, niet af!

Beste OLTE fans,

De regering heeft ons opgelegd om in ieder geval tot 1 juni, geen samenkomsten te organiseren. Helaas kan het theater dus niet starten met het mooie en gevarieerde programma, dat wij voor jullie in petto hadden.
Wij streven er naar om de hele programmering tot aan de zomervakantie, over te hevelen naar 2021.
De beslissing over het tweede gedeelte, na de zomervakantie, nemen wij rond 1 juni wanneer er meer zicht is op de toekomst.
We houden jullie op de hoogte en hopen dat we elkaar in de tweede helft van het seizoen weer gezond en wel mogen terugzien!

Veel sterkte voor jullie allen in deze onrustige en onzekere tijd,

Team OLTE

jun
7
zo
Accordeon Parade
jun 7 @ 13:00

Een stoet aan accordeonisten trekt voorbij om volop te kunnen genieten van dit indrukwekkende instrument. Met gastoptreden van het Marimba-orkest van de Internationale School en de bekende accordeonist, Vincent van Amsterdam.

 

jun
14
zo
Vol-Korendag
jun 14 @ 13:00

Diverse koren uit de regio laten zich op deze dag horen, afgewisseld met optreden van Wim Sonneveld vertolker, Jan Broekema. Met o.a. het Amsterdams Volkskoor, Da Capo popkoor, The Rivals, Stella Nova, en ‘Denk aan de buren’.

jun
21
zo
Opera in de open lucht
jun 21 @ 15:00

Midden in het groene decor met prachtige akoestiek, luisteren naar de bekende opera-aria’s van Mozart, Gerswhin, Puccini en anderen. Met o.a. Ellen Hink, Joke Prak, Ronald Willemsen en Brian Fieldhouse (piano).

aug
30
zo
Yes… Jazz!
aug 30 @ 15:00

De echte jazzliefhebbers komen op deze middag weer volop aan hun trekken, met een greep uit het standaard Jazz-repertoire. Met o.a. Het Ed Boekee Trio en zangeres Carolien de Schryver.

sep
20
zo
Blazers tussen de Bomen
sep 20 @ 13:00

Omver geblazen worden door een diversiteit aan blaasinstrumenten, ook dát kan het publiek dit seizoen in het theater verwachten.