Programma

Het Openluchttheater stelt uit, niet af!

Beste OLTE fans,

De regering heeft ons opgelegd om in ieder geval tot 1 juni, geen samenkomsten te organiseren. Helaas kan het theater dus niet starten met het mooie en gevarieerde programma, dat wij voor jullie in petto hadden.
Wij streven er naar om de hele programmering tot aan de zomervakantie, over te hevelen naar 2021.
De beslissing over het tweede gedeelte, na de zomervakantie, nemen wij rond 1 juni wanneer er meer zicht is op de toekomst.
We houden jullie op de hoogte en hopen dat we elkaar in de tweede helft van het seizoen weer gezond en wel mogen terugzien!

Veel sterkte voor jullie allen in deze onrustige en onzekere tijd,

Team OLTE

mei
10
zo
Vijfenzeventig jaar Vrijheid
mei 10 @ 15:00

Viering van de bevrijding met een muzikale omlijsting van bekende songs van o.a. Vera Lynn, Doris Day en the Andrew Sisters met o.a. The Forces Sweethaerts, Marie Louise Nelemans en Ed Boekee (piano).

mei
31
zo
Surinam Sunday
mei 31 @ 15:00

Een kleurrijke middag met veel muziek, Gospel, verhalenvertellers en klederdrachten (modeshow). In de pauze schaafijs met Djiendjastroop en traditionele hapjes. In samenwerking met de Beerebite Amstelveen.

jun
7
zo
Accordeon Parade
jun 7 @ 13:00

Een stoet aan accordeonisten trekt voorbij om volop te kunnen genieten van dit indrukwekkende instrument. Met gastoptreden van het Marimba-orkest van de Internationale School en de bekende accordeonist, Vincent van Amsterdam.

 

jun
14
zo
Vol-Korendag
jun 14 @ 13:00

Diverse koren uit de regio laten zich op deze dag horen, afgewisseld met optreden van Wim Sonneveld vertolker, Jan Broekema. Met o.a. het Amsterdams Volkskoor, Da Capo popkoor, The Rivals, Stella Nova, en ‘Denk aan de buren’.

jun
20
za
Pretpiste
jun 20 @ 15:00

Voorstelling door Circusschool Pretpiste

jun
21
zo
Opera in de open lucht
jun 21 @ 15:00

Midden in het groene decor met prachtige akoestiek, luisteren naar de bekende opera-aria’s van Mozart, Gerswhin, Puccini en anderen. Met o.a. Ellen Hink, Joke Prak, Ronald Willemsen en Brian Fieldhouse (piano).

jun
28
zo
Circus Etoile
jun 28 @ 15:00

Dit traditionele circus brengt al voor de derde keer in het Openluchttheater, een gezellige familieshow met hondjes, muzikale clowns en jongleren.Speciale gast Alfredo Lorenzo, illusionist en Nederlands Jeugdkampioen.

jul
5
zo
Fiesta Flamenco
jul 5 @ 15:00

Een middag vol passie waarbij authentieke Spaanse Flamenco muzikanten en danseres Gabriella Házi, in vol ornaat, van het podium afspatten. In de pauze tapa’s en vino. In samenwerking met stichting Terremoto (Dutch Flamenco Foundation).

aug
16
zo
Jan Klaasen en Katrijn
aug 16 @ 15:00

Een van de beroemde poppenspelers van de Dam, Frouke van Zomeren van poppentheater De Kleine Zon, brengt vanuit de vertrouwde poppenkast-kar maar liefst twee spannende verhalen met deze helden.

aug
23
zo
Indian Summer
aug 23 @ 15:00

Een volle middag met cricketdemonstraties, kraampjes, workshops, muziek en dans (Bollywood), modeshow en Indiase specialiteiten. In samenwerking met the Indian Kitchen, Amstelveen

aug
30
zo
Yes… Jazz!
aug 30 @ 15:00

De echte jazzliefhebbers komen op deze middag weer volop aan hun trekken, met een greep uit het standaard Jazz-repertoire. Met o.a. Het Ed Boekee Trio en zangeres Carolien de Schryver.

sep
6
zo
Poppen in het Park
sep 6 @ 13:00 – 16:00

Feestelijk programma i.s.m. Het Amstelveens Poppentheater. De voorstelling begint in het Broersepark, waarna met een verbindende optocht het tweede optreden in het Openluchttheater volgt.

sep
20
zo
Blazers tussen de Bomen
sep 20 @ 13:00

Omver geblazen worden door een diversiteit aan blaasinstrumenten, ook dát kan het publiek dit seizoen in het theater verwachten.

sep
27
zo
Senioren Songfestival
sep 27 @ 15:00

Jaarlijkse muzikale talentenjacht voor iedereen boven de 60 jaar! De hoofdprijs is een gastoptreden tijdens het Elsrijk Kerstconcert op 13 december 2020.

okt
11
zo
Puccini Masterclass
okt 11 @ 15:00

De bekende “Dolle Diva” Frances van Broekhuizen voelt jonge zangers aan de tand. Wat zing ik, hoe is mijn inleving en hoe adem ik tijdens het zingen ? Dat alles en meer komt aan bod.

nov
15
zo
Beleef Beethoven
nov 15 @ 15:00

Een muzikale reis door het leven van deze wereldberoemde componist ter ere van zijn 250ste geboortejaar. Met o.a. David Herman (piano) en Ronald Willemsen (bas).

dec
13
zo
Kerstconcert
dec 13 @ 15:00

Jaarlijks concert en samenzang , georganiseerd door het Openluchttheater, Stadsdorp Elsrijk en het Apostolisch Genootschap.