programma

Het zomerprogramma 2020 wordt in het geheel verschoven naar het jaar 2021. Noteer alvast in de agenda! De najaarsvoorstellingen vinden plaats op de nieuwe binnenlocatie, Huis Elsrijk, aan de Graaf Aelbrechtlaan 138 te Amstelveen.

11 oktober 2020                15.00 uur      Masterclass door Frances Van Broekhuizen  Entree €5 

De bekende “Dolle Diva” Frances van Broekhuizen voelt jonge zangers aan de tand. Wat zing ik, hoe is mijn inleving en hoe adem ik tijdens het zingen? Dat alles en meer, komt aan bod.

25 oktober 2020                15.00 uur      75 jaar Vrijheid  Entree €5

Viering van de bevrijding met een muzikale omlijsting van bekende songs van o.a. Vera Lynn, Doris Day en the Andrew Sisters met o.a. The Forces Sweethaerts, Marie Louise Nelemans en Ed Boekee (piano).

15 november 2020            15.00 uur      Beleef Beethoven  Entree €5
Een reis door het leven en de muziek van Beethoven ter gelegenheid van zijn 250ste geboortedag met o.a. David Herman (piano), Ronald Willemsen (bas) en saxofoonkwartet Remix  

13 december 2020            15.00 uur      Samen op weg naar Kerst  Entree gratis
Jaarlijks concert en samenzang , georganiseerd door het Openluchttheater, Stadsdorp Elsrijk en Apostolisch Genootschap.

 

Seizoen 2021

(onder voorbehoud)

30 mei 2021                     Surinam Sunday

Een kleurrijke middag met veel muziek, Gospel, verhalenvertellers, klederdrachten (modeshow) en in de pauze schaafijs met Djiendjastroop en traditionele hapjes.

6 juni 2021                       Accordeonparade

Een stoet aan accordeonisten trekt voorbij om volop te kunnen genieten van dit prachtige instrument. Met gastoptreden van het Marimba-orkest van de Internationale School en de bekende accordeonist, Vincent van Amsterdam.

13 juni 2021                     Vol- Korendag

Diverse koren uit de regio laten zich op deze dag horen, afgewisseld met Wim Sonneveld vertolker, Jan Broekema. O.a. met Da Capo, pop koor, The Rivals, Stella Nova, Denk aan de buren e.a.

20 juni 2021                     Opera in de openlucht

In de  buitenlucht luisteren naar de bekende opera-aria’s van Mozart, Gerswhin, Puccini en anderen. Met o.a. Ellen Hink, Joke Prak, Ronald Willemsen en Brian Fieldhouse (piano).

27 juni 2021                     Circus Étoile

Dit traditionele circus brengt al voor de derde keer in het Openluchttheater ,een gezellige familieshow met hondjes, muzikale clowns en jongleren.
Speciale gast Alfredo Lorenzo, illusionist en Nederlands Jeugdkampioen.   

4 juli 2021                        Fiesta Flamenco

Een middag vol passie met authentieke Spaanse Flamenco muzikanten en danseres Gabriella Házi, in vol ornaat, op het podium. In de pauze tapa’s en vino.

15 augustus 2021           Jan Klaasen en Katrijn

Een van de beroemde poppenspelers van de Dam, Frouke van Zomeren van poppentheater De Kleine Zon, brengt vanuit de vertrouwde poppenkast kar maar liefst twee spannende verhalen.

22 augustus 2021           Indian Summer

Een volle dag met cricketdemonstraties, kraampjes, workshops, muziek en dans (Bollywood), modeshow en Indiase specialiteiten

29 augustus  2021          Yes… Jazz!

De echte jazzliefhebbers komen op deze middag weer volop aan hun trekken, met een greep uit het standaard Jazz-repertoire. Met o.a. Het Ed Boekee Trio en zangeres Carolien de Schryver.

5 september  2021          Poppen in het Park

Feestelijk programma i.s.m. Het Amstelveens Poppentheater. De voorstelling begint in het Broersepark, waarna met een verbindende optocht het tweede optreden in het Openluchttheater volgt

12 september 2021         Blazers tussen de Bomen

Omver geblazen worden door een diversiteit aan blaasinstrumenten , ook dát kan het publiek dit seizoen in het theater verwachten.

19 september 2021         Senioren Songfestival

Jaarlijkse muzikale talentenjacht voor iedereen boven de 60 jaar! De hoofdprijs een gastoptreden tijdens het Elsrijk Kerstconcert op 13 december 2020.