Kerstvoorstelling

Reserveringsformulier Kerstvoorstelling op 13 december 2020 in Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138, Amstelveen. Aanvang 14:00 uur.

Naam*
Telefoonnr:*
Mijn E-mail adres:*
Aantal kaarten
Type het volgende in

The Forces Sweethearts, bestaande uit Saskia Egtberts, Jolien Kistemaker en Barbara de Wit, zingen muziek uit de jaren ‘30, ‘40 en ‘50 van de vorige eeuw. 

De meest swingende en ontroerende nummers van o.a. The Andrew Sisters, Vera Lynn en Doris Day. 

Een muzikale reis door de tijd geheel in stijl uitgevoerd en afgewisseld met boeiende teksten, mooie gedichten en grappige weetjes. 

Voor een impressie en meer informatie: www.forcessweethearts.nl

 

Marie-Louise Nelemans (1990) groeide op in Bavel, en volgde al op jonge leeftijd pianolessen bij Muziekschool De Nieuwe Veste.
Naast piano spelen is zingen altijd haar grootste passie geweest. Naast de liefde voor muziek groeide er liefde voor theater, en op haar zestiende ging ze naar de MusicAllFactory in Tilburg, daar kreeg ze musicallessen met specialisaties in zang en spel.
Na haar VWO examen verhuisde ze naar Amsterdam, om te gaan studeren aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Tijdens deze intensieve vakopleiding volgde ze lessen van o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Trudy de Jong, Frans Mulder en Lieneke le Roux. Ze leerde de disciplines zang, spel, en dans combineren en ook was er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. In 2012 studeerde ze af, en in datzelfde jaar speelde ze Nijntje in ‘Nijntje de Musical’. Na een tournee van twee seizoenen met deze productie werd ze aangenomen als vaste actrice in Kindertheater de Toverknol, waar ze momenteel nog steeds voorstellingen speelt en lessen geeft.
Ze geeft tevens lessen voor Muziek- en Dansschool Amstelveen, dirigeert smartlappenkoor ‘De Gebekte Wijffies’ in Gouda en schrijft zelf graag versjes en liedjes.

 

Ed Boekee  Veel mensen moesten na hun middelbare schooltijd hard nadenken wat ze later wilden worden. Ik niet, ik was al iets; muzikant.

Na enige omzwervingen aan de Amsterdamse UVA besloot ik daarom auditie te doen bij het Sweelinck conservatorium. In de volgende zes jaar werd ik daar voorzien van de nodige kennis en techniek, en leerde ik veel boeiende en gedreven mensen kennen.Sindsdien heb ik in een flink aantal bands gespeeld, ben ik met regelmaat te horen in theaterproducties, op radio en TV, en heb ik op veel cd’s mogen meespelen. De muziek bracht mij zelfs ver over de landsgrenzen naar China, Dubai, Oman, Qatar, Nigeria, Maleisie en New York.

Bovenal bleek muziek een internationale taal te zijn, waarin je samen een verhaal kunt vertellen dat je kunt delen met het publiek. Dat ik daar ook nog eens mijn beroep van heb kunnen maken stemt mij nog altijd vrolijk en dankbaar.

 

Anje Robertson verhalenverteller/storyteller.

Ze vertelt voornamelijk sprookjes en volksverhalen van het noordelijk halfrond.
Oude verhalen brengen verwondering en ze verbinden ons.
Ze genoot haar opleiding in Engeland aan de International School of Storytelling en vertelde in vele landen. Van Schotland tot aan China toe.