75 jaar vrijheid

VOL

The Forces Sweethearts, bestaande uit Saskia Egtberts, Jolien Kistemaker en Barbara de Wit, zingen muziek uit de jaren ‘30, ‘40 en ‘50 van de vorige eeuw. 

De meest swingende en ontroerende nummers van o.a. The Andrew Sisters, Vera Lynn en Doris Day. 

Een muzikale reis door de tijd geheel in stijl uitgevoerd en afgewisseld met boeiende teksten, mooie gedichten en grappige weetjes. 

Voor een impressie en meer informatie: www.forcessweethearts.nl

 

Marie-Louise Nelemans (1990) groeide op in Bavel, en volgde al op jonge leeftijd pianolessen bij Muziekschool De Nieuwe Veste.
Naast piano spelen is zingen altijd haar grootste passie geweest. Naast de liefde voor muziek groeide er liefde voor theater, en op haar zestiende ging ze naar de MusicAllFactory in Tilburg, daar kreeg ze musicallessen met specialisaties in zang en spel.
Na haar VWO examen verhuisde ze naar Amsterdam, om te gaan studeren aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Tijdens deze intensieve vakopleiding volgde ze lessen van o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Trudy de Jong, Frans Mulder en Lieneke le Roux. Ze leerde de disciplines zang, spel, en dans combineren en ook was er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. In 2012 studeerde ze af, en in datzelfde jaar speelde ze Nijntje in ‘Nijntje de Musical’. Na een tournee van twee seizoenen met deze productie werd ze aangenomen als vaste actrice in Kindertheater de Toverknol, waar ze momenteel nog steeds voorstellingen speelt en lessen geeft.
Ze geeft tevens lessen voor Muziek- en Dansschool Amstelveen, dirigeert smartlappenkoor ‘De Gebekte Wijffies’ in Gouda en schrijft zelf graag versjes en liedjes.

 

Reserveringsformulier 75 jaar vrijheid op 25 oktober 2020 in Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138, Amstelveen. Ik voldoe de € 5 per kaart bij aanvang van de voorstelling.

Naam*
Telefoonnr:*
Mijn E-mail adres:*
Aantal kaarten
Type het volgende in